Menu
Your Cart

Overige bewaking

Overige bewaking kopen of vergelijken? Dat doe je hier bij de Rookmelder Specialist!

Merk: Ring Model: Ring Alarm Keypad (2nd Gen)
Met het Bedieningspaneel van Ring Alarm (2nd Gen) kun je je alarmsysteem eenvoudig in- en uitschakelen en een van de drie beveiligingsstanden kiezen die je nodig hebt: Uitgeschakeld, Weg en Thuis. Is er iets aan de hand, dan activeer je de sirene eventueel handmatig met de paniekstand via het bedien..
€ 72,59
Excl. BTW:€ 59,99
Merk: Ring Model: 2380243
Plaats in elke ruimte in huis een bewegingsdetector van Ring Alarm en krijg direct een melding wanneer er beweging wordt gedetecteerd. Deze nieuwe bewegingsdetector heeft een compacter ontwerp zodat je hem overal kwijt kunt. Daarbij neem je hem makkelijk en snel in gebruik, zonder gereedschap nodig ..
€ 43,55
Excl. BTW:€ 35,99
Merk: Ring Model: Ring Chime (2e Generatie)
Zorg dat niets je ontgaat met de Ring Chime Wit. Met deze handige, compacte bel krijg je een melding als er iemand aanbelt of wanneer een van je camera’s beweging detecteert. Luid en duidelijk Met de Ring Chime hoor je altijd luid en duidelijk wanneer er iemand voor de deur staat, ook als je telef..
€ 35,99
Excl. BTW:€ 35,99
Merk: Ring Model: Ring Extender
De Ring extender vergroot de afstand van de verbinding tussen je Ring alarm en de bijbehorende sensoren. Deze praktische extender sluit je eenvoudig aan via het stopcontact. Het draadloze bereik van je Ring-alarm en de sensoren krijgt vervolgens een flinke oppepper. Zo ben je ook in grotere ruimtes ..
€ 29,99
Excl. BTW:€ 29,99
Merk: Ring Model: Ring Solar Panel Met Usb-c Zwart
Voorzie je beveiligingssysteem van duurzame energie met het Ring Solar Panel. Dit handige, compacte zonnepaneel met USB-C-kabel en USB-C-naar-DC-plugadapter werkt met de Ring Spotlight Cam, de Ring Stick-Up Cam Battery en Solar (2e generatie of hoger) en de Ring Alarm-buitensirene. Monteer het zonne..
€ 59,99
Excl. BTW:€ 59,99
Merk: Smanos
K1 Deur/Raam contactsensoren x2 De K1 is de nieuwste draadloze, geïntegreerde Smart Home alarmsysteem die je huis op een eenvoudige manier beveiligd tegen inbraak. Zowel thuis als elders is het K1 Smart Home systeem makkelijk te bedienen via je smartphone of tablet. De Deur/Raam contactsensoren v..
€ 56,65
Excl. BTW:€ 46,82
Merk: Smanos
K1 Indoor Sirene De SS-20 binnenshuis sirene beschikt over een sirenegeluid van 90dB om mogelijke indringers af te schrikken. Dit wordt in werking gesteld als een sensor van het K1 systeem wordt geactiveerd. Batterij-aangedreven, dus geen kabels. Batterijlevensduur tot 2 jaar...
€ 49,57
Excl. BTW:€ 40,97
Merk: Smanos
Laat de ingebouwde sirene ter plaatse afgaan en stuurt een waarschuwing wanneer vloeistof wordt gedetecteerd. Verzendt meldingen wanneer water wordt gedetecteerd Plaats deze op de grond of op een muur (met extra beugel en kabel) Ingebouwde 80dB-sirene voor alarm ter plaatse Melding batterij bijn..
€ 52,38
Excl. BTW:€ 43,29
Merk: Smanos
Het Smanos W020i alarmsysteem heeft een bekroond design en een state-of-the art afwerking. Het systeem past goed in vrijwel elk type interieur. Sluit de W020i aan op je draadloos netwerk, voeg via je smartphone eenvoudig de meegeleverde draadloze sensoren en camera toe en je bent klaar om te beginne..
€ 203,24
Excl. BTW:€ 167,97
Merk: Smartwares Model: 1537866
De Deur/raam schakelset SH5-SET-KHC bestaat uit één stopcontactschakelaar en één magnetische sensor voor een deur/raam. Het ingeplugde apparaat gaat automatisch aan voor een ingestelde tijd zodra de deur of het raam open gaat. Compatibel met de BASIC serie...
€ 33,26
Excl. BTW:€ 27,49
Merk: Smartwares Model: Smartwares Sa78m Deur-/raamcontact
De Smartwares Sa78M is een draadloos deur-/raamcontact ter uitbreiding van uw Smartwares Ha700- of HA701IP-alarmsysteem. Wanneer een deur of raam wordt geopend terwijl het alarmsysteem ingeschakeld is, stuurt het magneetcontact een alarmsignaal naar het alarmsysteem en gaat er een alarm af. De Smart..
€ 59,00
Excl. BTW:€ 59,00
Merk: Somfy Model: Somfy 1561151 Indoor Siren For Protect
Met de Somfy draadloze binnensirene wordt elke inbraak gesignaleerd. De binnensirene is een uitbreiding voor de Somfy One, One+ of Home Alarm en heeft een zeer luid geluidsignaal van 110 decibel. De sirene schakelt automatisch uit na 3 minuten of is handmatig uit te schakelen via de app. Wanneer de ..
€ 176,26
Excl. BTW:€ 176,26
Weergeven 97 t/m 108 van in totaal 112