Menu
Your Cart

Bewaking

Bewaking kopen of vergelijken? Dat doe je hier bij de Rookmelder Specialist!

Merk: Eufy Model: Eufy 5-in-1 Wifi Alarmsysteem
Met de Eufy 5-in-1 Wifi Alarmsysteem ga jij met een gerust hart de deur uit, want dit vijfdelige systeem zorgt ervoor dat niemand onopgemerkt jouw huis binnendringt. Je stelt het systeem eenvoudig in via de bijbehorende app en de Eufy doet de rest. Een veilig gevoel Jij verlaat veilig je huis, weten..
€ 149,00
Excl. BTW:€ 149,00
Merk: Eufy
De Eufy by Anker 5-in-1 alarmset is ideaal voor het beveiligen van je woning. Het systeem bedien je via de Eufy Security-app, meldingen van een inbraak of andere verdachte gebeurtenissen krijg je direct te zien in de app. Het systeem is in- en uit te schakelen door je wachtwoord op het keypad in te ..
€ 175,45
Excl. BTW:€ 145,00
Merk: Eufy
Heb je een Eufy Home Base 2? Met deze back-up accu kan je blijft deze gewoon werken. Blijf dus opnemen wanneer de stroom uitvalt, zorgt de Eufy-back-upbatterij ervoor dat je buitenbeveiligingscamera op volle sterkte blijft werken. Back-up Acht uur stroom: de Eufy-back-upbatterij gaat lang mee en z..
€ 60,49
Excl. BTW:€ 49,99
Merk: Eufy
Maak je huis veilig met de Eufy deur- en raamsensor. Bij het geforceerd openen of sluiten van deuren en ramen zal er een hard alarm op je Eufy Home base (het basisstation) afgaan en krijg je een melding op je smartphone. De sensor is eenvoudig te installeren en past op elke deur en elk raamkozijn va..
€ 27,95
Excl. BTW:€ 27,95
Merk: Eufy
Het Eufy Eufycam 2C duopack zorgt voor beveiliging rondom je huis. De op batterij werkende camera's zijn draadloos en gaan 6 maanden mee, ze staan in verbinding met het basisstation en via de app kun je live meekijken of opnames bekijken. Dankzij de slimme gezichtsherkenning worden personen ges..
€ 228,00
Excl. BTW:€ 228,00
Merk: Eufy
Video Doorbell Battery + beveiligingscamera 2K Pan & Tilt Houd altijd in de gaten wie er bij je voordeur staat met de videodeurbel van Eufy by Anker. Je hebt voor deze deurbel geen gedoe met bedrading, hij werkt namelijk op batterijen. Maak gebruik van tweerichtingsspraak, persoonsdetectie en meer...
€ 149,99
Excl. BTW:€ 149,99
Merk: Eufy Model: Eufy Eufy Motion Sensor Wit
De Eufy Motion Sensor detecteert bewegingen met detectiebereik tot wel 9 meter binnen een gezichtsveld van 100 graden. De gevoeligheid van de sensor is handmatig in te stellen, en wanneer beweging wordt gedetecteerd ontvang je een melding op jouw smartphone. Verder gaat de batterij van de sensor tot..
€ 32,99
Excl. BTW:€ 32,99
Merk: Eufy Model: Eufy Floodlight Cam E340
Bescherm je huis en tuin met de slimme Eufy Floodlight Cam E340. Deze weerbestendige Dual Lense-beveiligingscamera voor buiten is heel eenvoudig te installeren en werkt met wifi. Hij beschikt bovendien over 2 camera’s die haarscherp, dynamisch beeld leveren. De 2K-telelens vangt details tot 15 met..
€ 229,99
Excl. BTW:€ 229,99
Merk: Eufy Model: ip-camera's
Met de Eufy Floodlight Camera bescherm je de achtertuin of oprit tegen inbraak. Deze slimme beveiligingscamera met ingebouwde schijnwerper filmt in 2K resolutie. Hierdoor is beeldmateriaal wat scherper dan full hd camerabeelden. Bij bewegingsdetectie schijnt de camera fel licht op ongewenste indring..
€ 180,29
Excl. BTW:€ 149,00
Merk: Eufy Model: alarmsystemen
Bewaak je huis met het Eufy Home Alarm Kit 7-delig alarmsysteem inclusief Eufycam 2 Pro. Het slimme alarmsysteem bestaat uit een basisstation, een cijferpaneel, een bewegingssensor en 4 raam- of deursensoren. Je installeert alles via wifi in een paar stappen, door ieder onderdeel te koppelen aan de ..
€ 338,00
Excl. BTW:€ 338,00
Merk: Eufy Model: Eufy S330 Eufycam 3 Add-on-camera Wit
De eufyCam 3 – S330 is een duurzame, slimme beveiligingscamera om toe te voegen aan jouw huisbeveiliging. Met een beeldresolutie van 4K en kijkhoek van 135 ° wordt jouw huis dag en nacht in de gaten gehouden. Dankzij het Starlight-fotogevoelige systeem en het nachtzichtbereik tot 7,5 meter wordt ..
€ 149,00
Excl. BTW:€ 149,00
Merk: Eufy Model: Eufy Solar Wall Light Cam S120
Bescherm je tuin en huis met de Eufy Solar Wall Light Cam S120. Deze weerbestendige wificamera voor buiten werkt volledig draadloos en heeft een handig zonnepaneel. Bij slechts 2 uur zon per dag hoef jij je helemaal geen zorgen meer te maken over opladen. Hang je de S120 buiten het bereik van de zon..
€ 99,00
Excl. BTW:€ 99,00
Weergeven 97 t/m 108 van in totaal 328