Menu
Your Cart

Gigaset

Merk: Gigaset
De Gigaset BUTTON ONE X geeft controle over je Gigaset alarmsysteem zonder je smartphone te hoeven gebruiken. Dit kan door alleen de knop in te drukken. Zo activeer of deactiveer je het alarm. In de Gigaset elements app kun je de button programmeren. Zo stel je ook verschillende opties in, zoals: tw..
€ 34,95
Excl. BTW:€ 34,95
Merk: Gigaset
De Gigaset Camera Combi outdoorcam + deurbel is een combinatie van een slimme deurbel en een slimme camera waarmee je de veiligheid rondom je huis kunt waarborgen. De camera's versturen bij activiteit direct beelden door naar je smartphone, waardoor je ongeacht je locatie altijd op de hoogte bent va..
€ 149,00
Excl. BTW:€ 149,00
Merk: Gigaset
De Gigaset CLIMATE ONE X geeft informatie over het klimaat in de ruimte. Zo zorg je voor ideale leefomstandigheden. De Climate One is gemakkelijk te installeren. Let er wel op dat je deze niet in de buurt van een radiator plaatst. Voordelen van de Gigaset CLIMATE ONE X * Geeft nauwkeurig de tempe..
€ 49,95
Excl. BTW:€ 49,95
Merk: Gigaset
De Gigaset DOOR ONE X zorgt ervoor dat deuren beschermd zijn tegen inbraak. Het alarm gaat af zodra de deur wordt opengebroken. De smart home sensor geeft door als de deur gewoon wordt geopend of dat de deur geforceerd wordt. Voordelen van de Gigaset DOOR ONE X * Bewaakt deuren * Alarm gaat af a..
€ 49,95
Excl. BTW:€ 49,95
Merk: Gigaset
De Gigaset Heating pack is een instappakket om slimme verwarming te installeren. Met dit pakket bespaar je energie en daarmee geld. Je regelt de verwarming via de app. Voordelen van de Gigaset Heating pack * Regelt verwarmingstemperatuur * Bespaart energie * Eenvoudige installatie..
€ 114,00
Excl. BTW:€ 114,00
Merk: Gigaset
Automatische opnames: alles over de Gigaset camera 2.0 Veiligheid gaat voor alles: de Gigaset camera 2.0 bewaakt betrouwbaar iedere ruimte in uw huis, zelfs als u niet thuis bent. Want deze Wi-Fi beveiligingscamera stuurt opnames direct naa..
€ 224,54
Excl. BTW:€ 224,54
Merk: Gigaset
De keeper houdt al die waardevolle spullen die zich soms goed verstoppen - je sleutels, je tas, je smartphone - in de gaten. De minizender laat je weten waar je favoriete items zijn - altijd en kinderlijk eenvoudig. - Bluetooth® 4.0-baken met geluidssignaal en LED-lampje - Eenvoudige installatie m..
€ 27,77
Excl. BTW:€ 22,95
Merk: Gigaset
De Gigaset MOTION ONE X verbetert je Gigaset Smart Home in elke ruimte. De beweging van mensen wordt geregistreerd en herkent door de infrarood bewegingsmelder. De bewegingsmelder slaat alarm als het beweging ziet van mensen zwaarder dan 25 kilogram. Huisdieren worden niet geregistreerd. Voordelen ..
€ 49,95
Excl. BTW:€ 49,95
Merk: Gigaset Model: 2301526
Gigaset outdoor camera (Wit)..
€ 120,99
Excl. BTW:€ 99,99
Merk: Gigaset
De Gigaset PLUG ONE X is een slimme stekker, waarmee je altijd controle hebt over de lampen thuis. Ook als je er niet bent. Door de Gigaset elements app beheer je alle apparaten die zijn aangesloten op de slimme stekker. Je stelt gemakkelijk een tijdslot in met de app. Voordelen van de Gigaset PLUG..
€ 49,95
Excl. BTW:€ 49,95
Merk: Gigaset
De Gigaset Smoke alarm 2.0 waarschuwt bij rookontwikkeling in huis. Deze rookmelder is slim, hierdoor kun je in de app zien waar de rookontwikkeling in huis is. Voordelen van de Gigaset Smoke alarm 2.0 * alarm van 85 decibel * Geeft de locatie van het alarm weer * Batterijlevensduur: 10 jaar G..
€ 69,95
Excl. BTW:€ 69,95
Merk: Gigaset
De Gigaset SIRENE ONE X is een alarm die als uitbreiding dient voor het alarmsysteem. Het alarm gaat af wanneer er sprake is van een poging tot inbraak. Na 90 seconden stopt het alarm vanzelf. Je kunt het alarm ook uitschakelen in de elements app. Voordelen van de Gigaset SIRENE ONE X * Luid alar..
€ 49,95
Excl. BTW:€ 49,95
Weergeven 1 t/m 12 van in totaal 22