Overige brandveiligheid

Sintcadeaus 2018

Professionele brandbeveiliging kopen of vergelijken? Dat doe je hier bij de Rookmelder Specialist!

Sorteren op:
Aantal weergegeven:
Weergave: Lijst Rooster
 • Ajax Blusdeken 1,1 x 1,1 meter
  Specificaties:Vervaardigd van twee-zijdig gecoat glasvezeldoek en geplaatst in een kunststof wandhouder Geschikt voor het afdekken van in brand geraakte voorwerpen Afmeting 1,1 x 1,1 meter ..
  € 16,95
 • Ajax Blusdeken 1,8 x 1,8 meter
  Met een Ajax blusdeken kunnen brandende vuilnisbakken, kleding, frituur- en braadpannen eenvoudig en veilig worden afgedekt en gedoofd. De blusdeken is een zeer eenvoudig te gebruiken blusmiddel waar men weinig kennis voor nodig heeft om een beginnende kleine brand te blussen. De blusdeken is geschi..
  € 49,50 € 44,95
 • Alecto BPB01 Brandpreventiebox
  **Beste Koop ConsumentengidsAlecto brandpreventiebox (rookmelders, CO-melder, blusdeken)Speciale brandpreventiebox om uw woning brandveilig te maken. De box bestaat uit 3 rookmelders, 1 koolmonoxidemelder en 1 blusdeken. Tevens treft u in de box een zgn. quickstart aan met daarop belangrijke noodtel..
  € 48,95
 • Alecto BV-10 Stopcontactbeveiligers 10stuks
  Deze ultradunne stopcontactbeveiliger wordt bevestigd door een handig klikmechanisme (geen sticker) en is geschikt voor alle randaarde stopcontacten. De vergrendeling wordt opgeheven door de stekkerpennen in de uitsparing te steken en naar beneden te schuiven. De BV-10 stopcontactbeveiligers voldoen..
  € 12,95
 • Alecto BV-10T Stopcontactbeveiligers 6stuks
  Deze ultradunne stopcontactbeveiliger wordt bevestigd door een handig klikmechanisme (geen sticker) en is geschikt voor alle randaarde stopcontacten. De vergrendeling wordt opgeheven door de stekkerpennen in de uitsparing te steken en naar beneden te schuiven.De BV-10 stopcontactbeveiligers voldoen ..
  € 12,95
 • Alecto EL-400 Brandladder
  Specificaties van EL-400:Lengte 4 meter, geschikt voor vluchten vanaf de 1e etage Ideaal voor woon-/slaapruimtes op de eerste verdieping Wordt geleverd in praktische draag/opbergtas Volledig gemonteerd, gebruiksklaar en eenvoudig op te bergen Onbruikbaar voor inbrekers Belastbaar tot 150 kg! Lichtge..
  € 72,95
 • Alecto SB10 Blusdeken 1 x 1 meter
  Met de blusdeken kunnen brandende vuilnisbakken, kleding, frituur- enbraadpannen eenvoudig worden afgedekt en gedoofd Vervaardigd van glasvezeldoek, tweezijdig gecoat Afmetingen 100 x 100 cm Verpakt in een compacte slagvaste behuizing Heldere bedieningsinstructie in Nederlands en Frans Voor éénmalig..
  € 14,95
 • Alecto VM-30 Vluchtmasker bij Brand
  Bij brand is rookvergiftiging de oorzaak van 80% van de dodelijke slachtoffers. Het ontstaan van een dikke laag rook irriteert de ogen, zorgt voor desoriëntatie en in combinatie met het inademen van koolmonoxide wordt het praktisch onmogelijk om te ontsnappen uit de brandhaard. De VM-30 van Alecto i..
  € 34,95
 • Brennenstuhl Bn-bld01 Blusdeken 100 X 100 cm
  Uitbrekende branden worden in seconden verstikt. Voor thuis, buitenshuis of op het werk.Getest volgens EN 1869: 2001 Hoge kwaliteit glasvezel Beide zijden zijn gecoat Blust branden in seconden, ideaal voor thuis en op het werk Hittebestendig tot 550° C..
  € 22,95
 • First Alert Fal4000 Brandblusdeken 100 X 100 cm
  Eigenschappen: - Ideaal voor vlam-in-de-pan, prullenbakbranden - Voor gebruik in de keuken, werkplaats, magazijn, de garage of naast de barbecue - Deken afmeting 100x100 cm - Gemakkelijk te bevestigen en te gebruiken - Geen onderhoud - Plastic houder om makkelijk schoon te maken..
  € 24,95 € 20,50
 • König SEC-DVRTOR 10 LED Zaklamp met Camera
  De SEC-DVRTOR10 combineert een LED zaklamp met een ingebouwde, verborgen camera en microfoon voor opnemen op een Micro SD kaart, ideaal voor beveiligingsdoeleinden. Omdat het tegelijk een zaklamp is, kunnen beveiligingsmedewerkers dag en nacht, onopvallend, bewijs verzamelen. Door de accessoires is ..
  € 52,95
 • Qmotion Universeel Kabelslot
  Bescherm uw waardevolleapparatuur tegen diefstal! Eenvoudig in gebruik en binnen enkele seconden geïnstalleerd Geschikt voor de meeste apparaten, o.a. laptops, projectors, lcd- en plasmaschermen Voorzien van een veiligheidsaansluiting Lengte 1.8 m ..
  € 9,95